Running gear

Wishlist lente en zomer hardloopkledij

wishlist-hardloopkledij

De lange tights, hardloopjasjes en thermische shirts maken stilaan plaats voor korte(re) broeken en mouwloze t-shirts. Die overgang maakt mij alvast heel gelukkig en daarom deel ik vandaag mijn wishlist met 9 hardloopitems uit de lente- en zomercollecties waarin ik wel eens wil gaan lopen.

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar nieuwe sportkledij kan mij echt heel erg motiveren om naar buiten te gaan. De nieuwe collecties van diverse sportmerken zien er alvast veelbelovend uit: veel felle kleurtjes, pastel, vrouwelijke pasvormen en ademende stoffen. Laat dat zonnetje maar komen!

Muntgroene top – Röhnisch – €34.95

Hardlooptopjes draag ik eigenlijk het hele jaar door en ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen.

Blauwe sportbh – Ivy Park – €29.95

Ivy Park is de sportcollectie die ontworpen werd door Beyoncé en de kledingstukken worden gekenmerkt door een ultravrouwelijke snit en neutrale kleuren. In deze blauwe sportbh (met bijhorende korte tight) zie ik mezelf wel hardlopen deze zomer.

Zalmroze top – Adidas – €24.95

Deze top van Adidas valt op door zijn ongewone snit waardoor hij er net wat luxueuzer uitziet dan een klassieke top.

Sportbh – Decathlon – €24.99

Een goede sportbh is voor mij van essentieel belang bij het hardlopen. Dit kleurrijke exemplaar van Decathlon is ongelooflijk mooi en geeft tegelijkertijd ook voldoende steun.

Radiant Booty Shorts – Jogha – €39.95

Recent lanceerde Jogha vier nieuwe prints en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Dit shortje heb ik al uit een oudere collectie en het is ideaal om op warme zomeravonden mee te gaan lopen.

Pastelroze t-shirt – H&M – €14.95

Basic hardloopt-shirtjes komen altijd van pas en dit roze exemplaar schreeuwt om gedragen te worden op een super zonnige dag.

Hardloopshort – Puma – €42

In de zomer loop ik het liefst van al in korte tights of losse hardloopshortjes. Deze classy zwart-witte short vormt een mooie afwisseling voor al mijn kleurrijke hardloopkledij.

Lange tight – Nike – €90

Ik heb een zwak voor hardloopkledij in felle kleurtjes en met deze tight was het dan ook meteen liefde op het eerste gezicht. Hij is tevens ook verkrijgbaar in een korte en 3/4e variant.

Sportbh – Cocorun (Zeb) – €29.95

Steeds meer kledingmerken komen met een sportcollectie op de markt en dat is ook het geval bij Zeb. Of deze sportbh met zijn dunne bandjes veel steun gaat geven, weet ik niet, maar hij ziet er in elk geval prachtig uit.

Motiveert nieuwe sportkledij jou ook om naar buiten te gaan?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda 25 april 2016 at 08:40

  Leuk lijstje!! De spullen van Jogha zijn mooi he 🙂

 • Reply Jamey 25 april 2016 at 10:31

  Leuke wishlist!

 • Reply Irma 25 april 2016 at 16:16

  Ooh die tight is heul heul erg cool!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge